Black on Transparent.png

Elke gerecht komt mooi en verzorgd voor de dag, herkenbaar maar met originele accenten, gevarieerde texturen en evenwichtig gedoseerde smaken.

"Bruno vanspauwen"

De standaard

FOOD IS NOT JUST EATING ENERGY.
IT'S AN EXPERIENCE.

De knepen van het vak leerde ik kennen bij gerenommeerde restaurants in het buitenland (Parijs, Londen) en bij Hertog Jan.


Met die ervaring op zak was het tijd voor mijn eigen verhaal. Eerst via Home Cooking De Nootelaar om daarna mijn eigen restaurant op te richten in 2016. Samen met mijn team behaalde Vinto 15/20 in Gault & Millau. Ik was ook één van de chefs van Jong Keukengeweld.  


In juni 2019 zette ik een punt achter het verhaal van Vinto om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Met KOYE bied ik consultancy aan en richt ik mij op verschillende projecten en samenwerkingen die een meerwaarde vormen voor de Belgische horeca.
 

Karel Van Oyen
hello@koye.be

www.karelvanoyen.be

+32498832776

Btw: BE0729844925

IBAN: BE74736058989707

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Terug naar boven